Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlazak glazbenika

Preminuo harmonikaš Veseli Laci iz Kraljeva ulice

veseli laci
reuters
19.11.2010.
u 20:42

Točan uzrok smrti 78-godišnjeg Ladislava Demeterffyja znat će se poslije liječničke obdukcije, a kolege su ga posljednji put vidjeli u četvrtak u domu umirovljenika gdje je živio

Glazbenik Ladislav Demeterffy javnosti najpoznatiji kao Veseli Laci iz skupine Kraljevi ulice preminuo je u petak ujutro u bolnici Sestara Milosrdnica u Zagrebu.

Što je uzrokovalo smrt 78 - godišnjaka znat će se poslije obdukcije, a kolege iz benda s kojim je Laci surađivao posljednjih deset godina zadnji put su ga vidjeli u četvrtak i tada im se požalio da se loše osjeća. Posljednje dvije godine Laci je Živio u domu umirovljenika na Trnju, a kolege će ga pamtiti kao individualca kojeg je krasio prekrasan smisao za humor.

Većinu života bio je ulični harmonikaš, a prije dvije godine sa pjesmom “Romanca” i s Kraljevima ulice pobijedio je na natjecanju na Dori što ga je silno veselilo pa se zbog broja godina simpatično prozvao 75 Centom.

Ključne riječi

Komentara 16

AU
autoritet
16:51 20.11.2010.

Počivaj u miru, deda

UK
Ugo Kajvez
22:18 19.11.2010.

Dio zagreba je otišao ..... sućut obitelji ..........

HI
hipnos
10:48 20.11.2010.

Počivaj u miru dragi Laci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije