Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne može bez nje

Preljubnik Jesse James preselio se u Teksas da bude blizu Sandre

\'Sandra Bullock and Jesse James arriving at the Vanity Fair Oscar Party 2010, held at the Sunset Tower in Los Angeles, CA, USA on March 07, 2010. Photo by Mehdi Taamallah/ABACAUSA.COM (Pictured: Sand
PIXSELL
21.06.2010.
u 15:48

Kako bi bio bliže Sandri, koja mu je nedavno navodno dala još jednu šansu, i njezinu posvojenom sinu Louisu Jesse je odlučio preseliti se u Austin u Teksasu kamo je Sandra pobjegla od njega.

Problematični Jesse James teško se miri s činjenicom da je njegov brak sa Sandrom Bullock gotov. Nakon što su strani mediji prenijeli vijest kako je glumica odlučila pružiti još jednu priliku suprugu preljubniku, on je odlučio biti što bliže Sandri i njezinu posvojenom sinu Louisu Bardu. Zato je spakirao prtljagu i preselio se u Austin u Teksasu kamo je Sandra pobjegla saznavši da ju je varao na sve strane.

Glumica se navodno nije bunila što se Jesse seli blizu nje jer je nedavno izjavila kako i dalje želi biti dio života Jessejeve djece bez obzira na svoj odnos s njim.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije