Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lijepa gesta

Poznati darovali igračke, a potom uživali u Footlooseu

Footloose (1)
Foto: Stefano Fiorentin
1/7
10.12.2011.
u 11:41

Slikovnice i igračke razveselit će male bolesnike onkološkog odjela Klinike za dječje bolesti Zagreb.

Ansambl mjuzikla Footlooose sinoć je u SC organizirao humanitarnu akciju za male bolesnike onkološkog odjela Klinike za dječje bolesti Zagreb u kojoj su posjetitelji na predstavu donijeli igračke i slikovnice koje će biti poklonjene bolesnim mališanima. Ovoj akciji rado su se odazvali glumci Mila Elegović i Frano Lasić, kantautorica i pjevačica Lea Dekleva, voditelj Dalibor Petko,  pjevači Zdenka Kovačićek i Filip Dizdar te brojni drugi.
Puno kino Studentskog centra uživalo je u još jednoj izvrsnoj izvedbi ansambla predvođenog glavnim glumcima: Nikolom Milatom i Matejom Majerle, kojima su se nedavno pridružile nove zvijezde Antonija Pintarić i Bojan Jambrošić. Djecu Onkološkog odjela uz igračke ovih dana očekuje još jedno iznenađenje. Tim ''Footloose-a'' izradit će im i veliku blagdansku čestitku sastavljenu od poruka koju su im uputili obožavatelji njihove facebook stranice, a mališane će razveseliti i svojim posjetom uz pjesmu i ples.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije