Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
danijelin singl

Poslušajte 'Raspašoj': Nek vino u glavi napravi kratki spoj...

Auto-moto
Renato Branđolica
09.12.2012.
u 16:01

Refren pjesme glasi: 'Dignimo čaše u zrak, živio život, živio mrak.. I neka zagrmi sve, nek vino u glavi napravi kratki spoj, totalni raspašoj' a Danijela ga je otpjevala sinoć u "Plesu sa zvijezdama".

Splitska pjevačica premijerno je u subotu navečer u showu 'Ples s zvijezdama' izvela svoj novi singl 'Raspašoj'. Danijela Martinović na pozornici je osvanula u zlatnoj haljinici koju je osmislio Marko Grubnić i otpjevala pjesmu čiji refren glasi: 'Dignimo čaše u zrak, živio život, živio mrak.. I neka zagrmi sve, nek vino u glavi napravi kratki spoj, totalni raspašoj'.

- Ljudi, jedva sam izdržala u ovim cipelama. Volim vas! - požalila se Danijela nakon nastupa na Facebooku. Glazbu i tekst potpisuje njezin partner Petar Grašo (36).

- Svaka prava cura voli se ljuljuškati na brodiću. No ako je taj brodić mali, vrlo lako može doći do brodoloma i ovo je upravo jedna vesela priča o tome - rekla je Danijela za svoj nedavni ljetni hit i dodala da je dvosmislenom pjesmom željela svima izmamiti osmijeh.

Mnogi su tada komentirali da pjesma 'Brodolom' podsjeća na hitove Jelene Rozge, no Danijela to nije htjela komentirati.

Komentara 43

Avatar MENSA
MENSA
18:06 09.12.2012.

Zgrožen sam nastupom ove "cajke" u "Plesu sa zvijezdama". Pa zar mi u Hrvatskoj , na nacionalnoj televizji ne možemo i nemamo za "ponuditi" nešto kvalitetnije nego nekakva......"Danijela"! Ona definivno pripada u "milje" i "ozračje" raznih "Ceca", "Meca", "Peca", "Goca",oca", "Drocca" i sličnog glazbenog smeća! Stoga "pod hitno" i nju i njoj slične treba "izvesti" (skupa sa hrvatskim glazbenim "trovačem" Huljičem) u...... Srbiju jer takav glazbeni užas jedino tamo i pripada, a tamo mu je , na kraju krajeva i ........"izvorište"!

SV
sven222
19:55 09.12.2012.

09.12.2012. u 19:45h Mostarka051 je napisao/la: ______________________________________________________________________ ne koristi nazive za koje neznaš što znače kao cajka

BA
baniček
18:04 09.12.2012.

novokomponovana muzika zamotana u pop aranžmane, tekst ne želim komentirati. klasičan hibrid koje izvode severina, radojka, milena, i ostale 'pjevačice'...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije