Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Light Music Club

Poslije opuštanja uz bazen, Jelena Rozga otvorila sezonu u Vodnjanu

light house club (1)
Foto: light house club
1/8
02.06.2012.
u 15:28

Jedan od najljepših klubova na otvorenom i ove sezone priredio je je bogat glazbeni program za cijelo ljeto, a u petak su tamo uživali i Korana Gvozdić i Sanja Duggan, Fani Stipković i Aleksandra Dojčinović, ...

U Vodnjanu u petak je Light Music Club otvorio ljetnu sezonu nastupom najtraženije hrvatske glazbenice Jelene Rozge koja je svojim nastupom oduševila mnogobrojne posjetitelje.

Jedan od najljepših klubova na otvorenom i ove sezone priredio je je bogat glazbeni program za cijelo ljeto.
Po svojoj veličini club nema konkurencije u Istri, a njegov smještaj u neposrednoj blizini turistički najatraktivnijih destinacija u državi kao što su Rovinj i Poreč pridonosi njegovoj posjećenosti.

Danju se možete potpuno opustiti uz bazen i osvježavajući cocktail u umirujućem lounge ozračju, a nakon zalaska sunca klub se pretvara u mjesto vrhunskog provoda i pozitivne energije gdje su se u petak odlično provele i Korana Gvozdići Sanja Duggan, Fani Stipković i Aleksandra Dojčinović, a dizajner Juraj Zigman došao je s djevojkom

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije