Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Okrunjena ljubav

Popularna Asi udala se za Onura i s njim očekuje blizance

Tuba Büyüküstün
29.07.2011.
u 16:59

Obožavatelji su dugo bili uvjereni da između Tube i Murata Yildirima, koji u seriji glumi njezinog muža, postoji kemija i u privatnom životu. Kemija se dogodila, ali s Onurom koji u sapunici “Asi” glumi njezina šogora Ziju

Prijateljstvo turskih glumaca Tube Büyüküstün i Onura Saylaka, dviju zvijezda sapunice “Asi”, pretvorilo se u ljubav koju su ovog tjedna okrunili brakom. Tubina glasnogovornica potvrdila je da je glumica trudna te očekuje blizance.

– Tuba nikada nije govorila o privatnom životu te nakon ove objave neće govoriti o svojoj obitelji. Nadam se da možete razumjeti njezinu odluku – izjavila je glasnogovornica.

Zbog uloge Asi Tuba je postala popularna, a obožavatelji su dugo bili uvjereni da između nje i Murata Yildirima, koji u seriji glumi njezina muža, postoji kemija i u privatnom životu. No nisu bili razočarani kad su doznali kako se na snimanju zaljubila u Onura koji je u “Asi” glumio njezina šogora.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije