Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Seks, droga, alkohol

Pogledajte trailer za film o životu Anne Nicole Smith

anne nicole smith
Screenshot
05.06.2013.
u 11:57

Uskoro izlazi film o životu slavne Playboyeve zečice i glumice Anne Nicole Smith. Film se zove "Doživotna".

Uskoro izlazi film o životu slavne Playboyeve zečice i glumice Anne Nicole Smith. Film se zove "Doživotna", a obiluje scenama seksa, droge i alkohola. Premijerno bi trebao biti prikazan 29. lipnja. Anne Nicole legendarno je lice s naslovnice Playboya, na koju su je dovele njezine bujne obline.

Pronađena je mrtva u svom stanu 2007. godine, nakon što se predozirala s devet različitih lijekova. Utjelovila ju je glumica Agnes Bruckner, a priču je režirala Mary Harron. Anna Nicol svoj je uspon prema slavi počela od ničega, a popločala ga je silikonima, brakom s milijarderom te borbom za njegovu imovinu.

Njezin život obilježile su brojne tragedije, a posebno ju je pogodila činjenica što je izgubila skrbništvo nad sinom zbog ovisnosti o tabletama. Njezin sin umro je godinu dana prije nje, također zbog predoziranja u 20. godini, dok je boravio na Bahamima. Osim njega Anne je 2006. godine na svijet donijela djevojčicu Dannielynn Hope.

>>Ljubavnik starlete Anne Nicole Smith nije kriv za njezinu smrt

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije