Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Seksi Dalmatinka

Pogledajte spot za pjesmu koja će nas predstavljati na Eurosongu

mizerija spot
Screenshot
12.04.2013.
u 08:28

Režiju potpisuje HRT-ov redatelj Zoran Nikolić, a spotom je dočarao svu ljepotu Mediterana

Snimljen je spot za pjesmu "Mižerija" kojom će se Hrvatska ove godine predstaviti na Eurosongu. Dečki iz Klape s mora prikazali su strastvenu ljubavnu priču. Za mediteranski ugođaj spota zaslužni su klapa i prekrasna djevojka, ali i prizori Trogira i Kaštela.

Na Eurosongu će se tako predstaviti ljepote Hrvatske, ali i klapski način pjevanja. Sport je režirao HRT-ov redatelj Zoran Nikolić. Pjesmu "Mižerija" napisao je Goran Topolovac, a odabralo ju je probrano povjerenstvo u kojem su se, između ostalih, nalazili i Nikša Bratoš te Ante Pecotić.

>>Tenoru iz Klape s mora sviđa se srpska predstavnica

>>Naši predstavnici na Eurosongu snimili spot za pjesmu 'Mižerja'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije