Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"pred svima"

Pogledajte novi spot F. Batelić u kojem joj je dečko zgodni maneken

franka (1)
Screenshot
10.01.2013.
u 17:00

– Ispričali smo priču o ljubavi koja ima svoje mane, mušice i "situacije", ali na kraju želiš viknuti kako ti je lijepo, pred svima – kaže Franka.

Dva dana snimanja, šest zagrebačkih lokacija, osam neobičnih odjevnih kombinacija, pjevačica Franka Batelić i njezin "dečko" stvorili su neobičnu ljubavnu priču o običnom paru u singlu "Pred svima", pjesmi koja slavi ljubav.

Spot je snimljen u režiji mladog i sve zaposlenijeg redatelja i pjevača Filipa Dizdara koji je želio slikom prepričati Frankin tekst pjesme i prenijeti osjećaje koje proživljavaju svi zaljubljeni.

– Ispričali smo priču o ljubavi koja ima svoje mane, mušice i "situacije", ali na kraju želiš viknuti kako ti je lijepo, pred svima – kaže Franka.

Frankina dečka odglumio je Petar Dugandžić, polufinalist Supertalenta, svestrani umjetnik, maneken i plesač. Za styling je bila zadužena Jasenka Tudor, novi potencijal čije usluge sve češće koriste hrvatske zvijezde. Šminkala ih je Kristina Hošnjak, a frizure su djelo Martina Posavca iz Salona Ruža.

Publika je odlično prihvatila pjesmu “Pred svima”, što pokazuju i visoke pozicije na hrvatskim radijskim top-ljestvicama i pozitivne ocjene na YouTubeu.

Pjesma “Pred svima”, za koju je Franka napisala tekst, nastala je kao suradnja s uspješnim i iskusnim glazbenim producentom Branimirom Mihaljevićem.

Komentara 19

Avatar emilsali
emilsali
21:04 10.01.2013.

Fiziološki glas Bilo koji fiziološki zvuk koji ljudsko telo proizvede namerno ili slučajno. Ima ih dosta, mogu se proizvesti na najrazličitije načine pomoću raznih šupljina i rupa na telu. Većina njih nisu baš najprijatniji za uho, ali Bože moj, tuu se pita šta i koliko prija onome ko ih prozvodi, zar ne? Pa makar se nakon toga i zarumeneli. Ali rumenilo prođe, a blaženi osećaj ostaje.

Avatar lasta mala
lasta mala
09:59 12.01.2013.

Dizdari su uspješni iako se za sestru manje čuje ali barem nije poznata po partijanju i slavnom dečku ženskarošu nego po svojim pjesmama ma koliko malo ih izdala!!!.Samo naprijed...

Avatar cannabinoid
cannabinoid
20:29 10.01.2013.

pjesma u rangu trenutno aktualnih zapadnjackih pop doskocica ciji autori misle da prave house glazbu. mala je avion! na zalost za nase pojmove ima premalo isticnjackog melosa pa vjerojatno nece naici na veliko odobravanje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije