Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pao u komu

Pjevaču Bee Geesa Robinu Gibbu stanje kritično

robin gibb
pixsell
14.04.2012.
u 16:14

Liječnici se boje da je 62-godišnjem glazbeniku ostalo samo nekoliko dana života. Glazbenik je trenutačno u privatnoj bolnici u Londonu.

Činilo se da se Robin Gibb, pjevač Bee Geesa, čudesno oporavio i pobijedio rak debelog crijeva koji se proširio i na jetru, ali liječnici sada sumnjaju da postoji još jedan tumor. Povrh svega, napala ga je i upala pluća te je pao u komu. Liječnici se boje da je 62-godišnjem glazbeniku ostalo samo nekoliko dana života. Glazbenik je trenutačno u privatnoj bolnici u Londonu, a uz njega su njegova supruga Dwina, brat Barry, kći Melissa (37) te sinovi Spencer (39) i Robin-John (29).

– Naše molitve su uz Robina. Jako je pozitivan i nije izgubio vjeru da može pobijediti rak. Ako postoji itko na koga bih se mogao kladiti da će pobijediti ovakvu bolest, to bi bio Robin. Ipak, ovo je borba u kojoj se teško pobjeđuje – rekao je za britanski The Sun blizak prijatelj obitelji.

Komentara 2

OB
-obrisani-
20:51 14.04.2012.

Normalno da mu je pozlilo i da je jadni čovjek pao u komu samo kad je čuo kolko zampovci zarađuju na njeme...inače super vokal sa specifičnom bojom glasa...

DA
danebi
19:08 15.04.2012.

Lijecnici \"sumnjaju\" da postoji jos jedan tumor. SUMNJAJU! To se ne moze utvrditi, treba sumnjati. J**** ti takvu profesiju. Ako se takva zvijezda tako lijeci, kukulele nama normalnim smrtnicima!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije