Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubavni krah

Pjevačica Anastacia rastaje se nakon tri godine braka

anastacia
pixsell
29.04.2010.
u 09:08

Naime, njih dvoje upoznali su se u najtežim trenucima Anastacijina života, kad je prolazila bitku s rakom dojke.

Anastacia, diva moćna glasa, mikrofonom i pjesmom u stanju je slomiti cijeli svijet, ali ne i svojeg supruga Waynea Newtona. Od njega se, nakon tri godine braka, odlučila rastati. Je li i njihovoj ljubavi presudio netko treći, ne zna se, ali je sigurno da tjelohranitelj Wayne iz ove zajednice neće izvući ni lipu. Naime, prije nego su 2007. godine stali pred oltar, Anastacia i Newton potpisali su predbračni ugovor, kojim je pjevačica prihode zaštitila od svojeg "zaštitnika".

Naime, njih dvoje upoznali su se u najtežim trenucima Anastacijina života, kad je prolazila bitku s rakom dojke. Zbližili su se nakon njezine operacije, a Wayne, tjelohranitelj po struci, bolesnu je glazbenicu potom pazio na turnejama. Okrenuli su se jedno prema drugome, u jednom se trenutku zaljubili pa je Wayne svojoj dragoj ponudio "zaštitu" do kraja života. Zbog nje je ostavio ljubavnicu i dvoje djece, ali to Anastaciji nije smetalo. Barem se tako činilo sve do trenutka kad je stigla vijest da će se par rastati... i to na treću godišnjicu braka!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije