Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubav je na selu

Pisma jedinoj ženi u showu stizala su čak iz zatvora

'vidovicljubav'
Foto: ''
1/10
15.02.2013.
u 17:15

U četvrtoj sezoni realityja jedna od glavnih uloga pripast će ocu farmerice Silvije koji će potencijalnim zetovima raditi spačke

Večeras na RTL-u kreće četvrta sezona jednog od najpopularnijih reality showova "Ljubav je na selu". Deset novih kandidata izabrano je još ljetos, a već su snimljene i sve epizode za novu sezonu u kojoj neće nedostajati ljubavnih zavrzlama. Svakako je najzanimljivije da se nakon tri sezone napokon i jedna žena odlučila prijaviti u show i pronaći muškarca svog života.

Tata želi vrijednog zeta

Silvija Vidović, 26-godišnja studentica ekološke poljoprivrede, dolazi iz Šenkovca pokraj Čakovca i, sasvim očekivano, upravo je ona kandidatkinja koja je dobila najviše pisama u četvrtoj sezoni. No svima je za oko najviše zapelo ono iz zatvora.

– Dečki su gledali emisiju i odlučili mi poslati pismo. Više je onako simpatično nego ljubavno. Pročitala sam ga u prvoj epizodi pa će svi moći čuti o čemu se radi – rekla je farmerica. Silvijin otac Ivan pohvalio se kako je nakon emitirane epizode već postao poznat. Brižni tata nada se da će Silvija odabrati pravog frajera koji će ga zamijeniti u poslovima, a dečkima na farmi pripremio je pravo iznenađenje.

Umjesto da ih je smjestio u kuću, Ivan Vidović pobrinuo se da se farmeri ne 'petljaju' previše oko Silvije. Podigao im je šator ispred kuće za boravak na farmi. Nije mu smetalo ni što to mora raditi po mraku, samo da zaštiti kćer. Među momcima koji se bore za Silvijino srce našao se i najmlađi kandidat sezone – Matija. Mlađi je od nje šest godina, ali Silvija smatra kako je mlađe slađe.

Od muških kandidata najviše pisama dobio je Anto Poluta s Pelješca, koji žene, kaže, privlači svojom prepotentnošću.

Borba dviju sestara za istog farmera

Farmer Marinko Banovac iz Svetog Petra u Šumi na svoju je farmu privukao najzgodnije djevojke. Stigle su mu dvije atraktivne sestre, "hrvatske sestre Kardashian", koje je prijavila mama koja im želi biti menadžerica.

Plavokosu Maju i tamnokosu Marinu mama je prijavila bez njihova znanja, a djevojke su se odlučile boriti za istog muškarca. Kažu da inače u sestrinskim duelima pobjeđuje Marina. Maja za sebe kaže kako je prava djevojka iz kvarta, a Marina je DJ-ica. Već pri njihovu dolasku na farmu nastao je lom - u pravom smislu riječi. Marinko je bagerom radio oko kuće i nije znao da dolaze. Kad je vidio dvije ljepotice, toliko se zbunio da je izgubio kontrolu nad vozilom pa je bagerom udario u kuću i ozbiljno je oštetio.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije