Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bez komentara

Petra Sanader izbjegavala hrvatske medije u New Yorku

petra sanader
pixsell
22.09.2011.
u 10:03

– U ovoj situaciji zbilja ne bih davala intervjue, pogotovo ne bih razgovarala s hrvatskim medijima. No, ako promijenim mišljenje, javit ću vam se. Do mene uvijek možete doći preko Andreja Dojkića – rekla je za časopis Gloria.

 Petra Sanader zahvalila je novinarima što su došli pogledati njenu predstavu "Shakespeare’s Gospel Parodies: A Medieval Mystery Tour" u New Yorku, ali nije htjela davati izjave.

– U ovoj situaciji zbilja ne bih davala intervjue, pogotovo ne bih razgovarala s hrvatskim medijima. No, ako promijenim mišljenje, javit ću vam se. Ne dajem ni kontakte, ali do mene uvijek možete doći preko Andreja Dojkića – rekla je za časopis Gloria.

Kćer Ive Sanadera  pokušao je zaštititi i direktor trupe John Hudson dajući do znanja da hrvatski mediji nisu poželjni. Iako im nije mogao zabraniti da pogledaju predstavu, od njih se nije odvajao.

Ni njeni kolege iz predstave nisu bili mnogo razgovorljiviji.

– Super je i jako talentirana. A sve ostalo pitajte nju – kratko su komentirali.

Otkako je od 2008. otišla u Ameriku, Petra kao da je u zemlju propala. Naime, nitko je ne viđa, nitko ne zna gdje stanuje, s kim se druži i kamo izlazi. Petra se navodno nakon odlaska u Ameriku prestala javljati kolegama s akademije. Neki su je od njih tijekom posjeta New Yorku pokušali pronaći, ali bez uspjeha.

Ključne riječi

Komentara 15

BA
Bandit
11:34 22.09.2011.

Djubre kao i cjela njena obitelj sve lopovi,i neko radnicko djete bi bilo talentirano da je imalo uvjete kao ovo djete od lopova uzas ...... lopova uzas ......

Avatar Lijekzabudale
Lijekzabudale
11:45 22.09.2011.

bijesna glista Kako je kod nekih kratko pamčenje..ti zaboravljaš da je kod te talentirane i fine cure i njene sestre na njihovim bankovnim računima pronađeno nešto više od milijun kuna!Misliš da je to ušteđeno od đeparca!?

BG
bijesna glista
11:32 22.09.2011.

Hm I za mene je sam članak bez komentara. Kakve to veze s bilo čime ima? Cura je otišla, želi svoj život, neće komunicirati, jer je svi pitaju o tatici, koji za svoja djela odgovara. A teške istraživačke novinarske facee iz Glorije ne mogu otkriti ništa. Za 200 dolara prosječni istražitelj mogao im je reči gdje stanuje, s kim se druži, koju boju gačica nosi i slično, ali zašto? Tko je ona za bilo koga, osim za tračere?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije