Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
roker u cannesu

Pete Doherty s bocom viskija teturao po crvenom tepihu

pete (1)
Foto: Pixsell
1/3
20.05.2012.
u 18:30

Pete je u Cannes stigao sam, a doputovao je bez ikakve prtljage. Iz Londona je ponio samo knjigu, cigarete i alkohol. U Cannesu su ga čuvala dva tjelohranitelja. Britanac je ponašanjem šokirao holivudske zvijezde.

Britanski roker Pete Doherty na Filmskom festivalu u Cannesu nije se ponašao nimalo glamurozno kako priliči najprestižnijem festivalu filma.

Masnu raščupanu kosu skrivao je ispod šešira, a dok je šetao crvenim tepihom, zapalio je cigaretu. Britanac je ponašanjem šokirao holivudske zvijezde koje je zabavljao na privatnom tulumu na plaži.
 Petea Dohertyja (33) u Cannesu su čuvala dva tjelohranitelja.

Ovisnik o alkoholu i drogama te bivši dečko Kate Moss teturao je crvenim tepihom potpuno izgubljen. Uza se je imao samo viski, koji je pred svima potezao iz boce. Posjetitelji festivala komentirali su kako se glazbenik ponaša nezrelo.

Pete je u Cannes stigao sam, a doputovao je bez ikakve prtljage. Iz Londona je ponio samo knjigu, cigarete i alkohol. 
S kolegom Boyom Georgeom (50) holivudskim je zvijezdama svirao na privatnoj zabavi. Nakon završetka koncerta sudjelovao je u snimanju showa “Le Grand Journal”.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije