Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kim opet zablistala

Petar Brkljačić ispao iz showa "Hrvatska traži zvijezdu"

Petar Brkljacic
Pixsell
01.05.2010.
u 00:43

Kao gosti u showu su nastupili Marko Tolja, koji je izveo "Sad nam je mrak", te Tina Vukov, s kojom je Tolja u duetu otpjevao "Misao dana".


Petar Brkljačić veliki ljubimac i favorit ženskog dijela publike ispao je iz showa Hrvatska traži zvijezdu.   U Top 6 ušli su Juraj Jurlina, Kim Verson, Duje Stanišić, Vilibald Kovač, Maja Malić i Jurica Gorša koji će nastaviti borbu za nasljednika Bojana Jambrošića.

U petoj live emisiji sedam je kandidata showa HTZ-a pred publikom i žirijem u sastavu Tony Cetinski, Anđa Marić i Goran Lisica Fox, otpjevalo po dvije pjesme.

Muški kandidati dobili su priliku da svoj talent pokažu kroz opus legendarnog kralja funka Dine Dvornika, dok su djevojke zapjevala pjesme ništa manje kontroverzne glazbene dive, jedine i neponovljive Josipe Lisac.
 
Kao gosti u showu su nastupili Marko Tolja, koji je izveo "Sad nam je mrak", te Tina Vukov, s kojom je Tolja u duetu otpjevao "Misao dana".  

Tony Cetinski zamolio je gledatelje da glasaju za djevojke jer želi da ove godine pobijedi pjevačica.  Izgleda da ga je publika poslušala pošto je ispao Petar koji je više nego solidno otpjevao "Ti si mi u mislima" .

Najbolje kritike ponovno je pokupila KIm Verson koja i dalje kotira kao najveća favortkinja za pobjedu. Njezina izvedba pjesme 'Dok razmišljam o nama' vjerojatno bi natjerala i Josipu Lisac da joj zaplješće.

Komentara 1

OB
-obrisani-
16:48 01.05.2010.

Zato što je otkrio da nije homoseksualac... Imao bi veću publiku da je to ostavio kao nepoznato.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije