Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
povela i obitelj

Penélope Cruz stigla na Korčulu gdje nastavlja snimanje filma

PENELOPE (1)
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
1/12
24.09.2011.
u 17:57

Osim na otoku Korčuli, Penélope će navodno snimati i u Orebiću, a zatim će se snimanje drame, u kojoj tumači samohranu majku, preseliti u Italiju.

Nakon dva i pol tjedna provedenih u Sarajevu, glumica Penélope Cruz (37) u subotu popodne stigla je na Korčulu gdje će nastaviti snimanje filma “Venuto Al Mondo” talijanskog redatelja Sergia Castellittoa.

Kao ni za posjeta susjednoj Bosni i Hercegovini, lijepa oskarovka ni u Hrvatskoj se ne odvaja od svojih najmilijih pa je u goste stigla u pratnji supruga Javiera Bardema (42) i osmomjesečnog sina Lea. Osim na otoku Korčuli, Penélope će navodno snimati i u Orebiću, a zatim će se snimanje drame, u kojoj tumači Gemmu, samohranu majku koja sa 16-godišnjim sinom dolazi u Sarajevo, preseliti u Italiju.

Nakon što su stigli gliserom iz Orebića, tročlana obitelj u pratnji zaštitata i policije došla je do luksuznog hotela Lešić Dimitri u kojem će odsjesti.

Policija je pokušala zabraniti rad reporterima koji su bili na javnoj površini. Na kraju su izveli "igrokaz" s plahtama te kompletno zatvorili ulice i tjerali zainteresirane turiste.

Ključne riječi

Komentara 8

US
U sridu
20:01 24.09.2011.

Zamisli koja vijest,dosla americka fufla u Nasu Lijepu! mislim da je veca vijest da se moj necak pokakio u gace.

BU
bubaclex
20:52 24.09.2011.

španjolska, a ne američka. ja sam zbog ove sretan jer barem dobro izgleda, nije nekakvo popularno strašilo tak da mogu pisat i slikat ju kolko hoće

Avatar alien79
alien79
21:11 24.09.2011.

Kakva vijest, zaboli me k.... što je ona došla na Korčulu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije