Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u pauzama snimanja

Penélope Cruz na Korčuli uživa u luksuzu i domaćim delicijama

PENELOPE (1)
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
1/5
25.09.2011.
u 18:14

Sa suprugom Javierom Bardemom (42) i osmomjesečnim sinom Leonardom odsjela je u rezidenciji Venecija od 120 četvornih metara s tri sobe i tri kupaonice. Noćenje stoji 7000 kuna.

Penélope Cruz (37) u nedjelju je cijeli dan snimala scene za film “Venuto al Mondo” na otočiću Pločica. Glumica je na Korčulu stigla prekjučer iz Sarajeva gdje je bila deset dana.

Sa suprugom Javierom Bardemom (42) i osmomjesečnim sinom Leonardom smjestila se u korčulanskoj palači Lešić Dimitri, u susjedstvu rodne kuće Marca Pola. Doznajemo da je odsjela u rezidenciji Venecija od 120 četvornih metara s tri sobe i tri kupaonice. Noćenje stoji 7000 kuna.

Osim u smještaju, Penelope uživa u dalmatinskim specijalitetima. Navodno je probala lokalne masline, domaće pogače, kozji i paški sir.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar cro1com
cro1com
07:27 26.09.2011.

Ma nesto me kosa muci danas jeb** ti vraga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije