Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prijestup

Paris Hilton zbog 'trave' u policiji, pustili je zbog loše kvalitete droge

paris hilton
reuters
18.07.2010.
u 11:04

Američku problematičnu bogatašicu Paris Hilton u petak je privela policija na francuskom otoku Korzici jer ju joj pronašli nešto manje od grama marihuane u torbici, javlja Agence France-Presse.

Američku problematičnu razmaženu bogatašicu Paris Hilton u petak je privela policija na francuskom otoku Korzici jer ju joj pronašli nešto manje od grama marihuane u torbici, javlja Agence France-Presse, a prenose svi svjetski mediji.

Starleta je zaustavljena u zračnoj luci u Figariju nakon što je stigla privatnim avionom iz Parisa. Nakon trideset minuta puštena je, a prema pisanju stranih medija, nije podignuta nikakva prijava protiv 29-godišnje nasljednice hotelskog lanca Hilton jer je droga koju je posjedovala - bila užasno loše kvalitete - pa je već u nedjelju Paris stigla u Sardiniju. Nakon posjeta talijanskog otoka, ukoliko zaluta, možda stigne i do jadranske obale.

Ključne riječi

Komentara 6

UD
Utjerivać dobroga
14:05 18.07.2010.

možda to što je pušila nije trava, nego su joj mange rekle da je:))))

KO
Kemijska olovka
14:22 18.07.2010.

Odsad samo losu travu pusim, bar me nece kazneno goniti 8)

PA
papaciune
14:39 18.07.2010.

uhvatila i nju recesija pa pusi losiju zelenjavu...vidis joj ono livo oko, umalo se zatvorilo od loseg thc-a...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije