Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iskreno

P. Jackson: Tata je htio da živimo normalno i zato smo nosili maske

paris jackson
Pixsell
14.04.2013.
u 17:00

Kći Michaela Jacksona kaže da je pop-kralj bio brižan tata i štitio je privatnost svoje djece. Tati u čast istetovirat će njegove stihove na ruci.

O odnosu s tatom Michaelom Jacksonom i planovima za budućnost prvi put otvoreno je razgovarala Jacksonova kći Paris.

– Želim dio tatine ostavštine uložiti u njegovo imanje Neverland u kojem bih rado udomila bolesnu djecu koja bi tamo zasigurno uživala – otkrila je 15-godišnja Paris. Odlučila je odati počast ocu i to tetovažom koju će napraviti čim postane punoljetna. – Želim na ruci istetovirati njegove stihove – kaže Paris.

Rekla je da ocu ne zamjera što je pri izlascima u javnost njoj i braći Princeu i Blanketu stavljao maske na glavu, kaže da su ona i braća baš zahvaljujući maskama imali normalno djetinjstvo. – Nije htio da drugi znaju kako izgledamo jer je mislio da bi nas u tom slučaju gnjavili mediji. On je bio divan tata i uvijek nas je nasmijavao. Kad smo bili s njim na turneji, u hotelu bi nam od jastuka improvizirao stolce, postavio bi projektor i satima smo gledali filmove – kaže Paris. Dodaje da želi imati normalno djetinjstvo unatoč bogatstvu koje je naslijedila od oca i da ne želi pohađati privatnu školu.

– Volim glazbu, ali jednog dana želim postati kirurginja i spašavati ljudima živote – kaže o svojim planovima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije