Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nezgoda

Otkazana premijera zbog ozljede koljena Mislava Čavajde

mislav čavajda (1)
Foto: pixsell
1/3
21.08.2011.
u 09:48

Premijera "Kralja Edipa" na Dubrovačkim ljetnim igrama bit će najranije 23. kolovoza jer glavni glumac mora mirovati zato što je na probi istegnuo ligamente i završio na hitnoj

Da se ozlijedi prije važne kazališne premijere, noćna je mora svakog glumca. A upravo to dogodilo se glumcu Mislavu Čavajdi koji je u subotu na probi uoči za nedjelju najavljene premijere predstave “Kralj Edip” na Dubrovačkim ljetnim igrama ozlijedio koljeno. Vozilom hitne pomoći prevezen je u bolnicu.

Iste noći glumac je bolnicu i napustio, no jučer ujutro opet je posjetio specijalista radi savjetovanja treba li odigrati predstavu ili mu je potrebno strogo mirovanje, tako da je cijeli dan protekao u nagađanju hoće li premijere uopće biti jer Mislav tumači glavnu ulogu – Edipa. Kolege koji s njim dijele pozornicu i organizatori bili su optimistični, no Mislav je podlegao boli i jučerašnja premijera ipak je otkazana.

– Ozlijedio je ligamente i ozljeda nije sasvim bezazlena, ali Mislav je imao jaku volju da nastupi. Da je nogometaš tako ozlijeđen, ne bi igrao utakmici jer je u pitanju ozljeda koju ne treba forsirati pa je i Mislav ostao mirovati – kazala je Ivana Medo Bogdanović iz odnosa s javnošću festivala.

Glumica Jelena Lopatić, koja u “Kralju Edipu” glumi glasnika, a koja je bila prisutna u trenutku glumčeve ozljede, također nas je jučer umirila pozitivnim stavom.

– Predstava je, posebice za Mislava, jako fizički zahtjevna. U jednom trenutku probe jednostavno mu je iskočilo koljeno iz čašice i vratilo se natrag. To je nešto što mu se nikada prije nije dogodilo pa je zbog iznenađenja i boli nastala manja panika, ali mislim da nije ništa strašno i da će predstave biti, ako ne danas, onda za koji dan – procijenila je Jelena.

Kako stvari sada stoje, premijeru “Kralja Edipa” možemo očekivati najranije 23. kolovoza.

Inače, Mislav Čavajda (30) najpoznatiji nam je iz serija “Villa Maria” i “Ma­­mutica” te brojnih kazališnih predstava. Sve mu je u životu igra osim glume, nju ozbiljno shvaća pa se odlučio i na magisterij u New Yorku.

Ključne riječi

Komentara 5

KR
kreont
11:33 21.08.2011.

Pa dobro može sada odigrati ulogu Kralj Sanader :)) on je slobodan.

NA
nadan
13:12 21.08.2011.

\'\'Kola hitne pomoći prevezla su ga na pregled dok je on očajno držao ruke na licu\'\' , dok su blicevi fotoaparata neumoljivo sijevali, otimajući čovjeku i zadnje zrno privatnosti, čak i u ovakvoj situaciji...

DA
darvin
22:18 21.08.2011.

... ajojjj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije