Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROPALO GOSTOVANJE

Otkazan Madonnin koncert u Zagrebu, povrat novca od 19. 3.

madonna (1)
Pixsell
09.03.2012.
u 10:11

Zbog logističkih razloga otkazan je Madonnin koncert najavljen za 11. lipnja 2012. na stadionu Maksimir u Zagrebu

Promotori Adria Entertainment i Live Nation danas su potvrdili da je zbog logističkih razloga otkazan Madonnin koncert najavljen za 11. lipnja 2012. na stadionu Maksimir u Zagrebu. Podsjetimo, Madonna je u Zagrebu trebala promovirati svoj novi album "MDNA", a obožavatelji su taj koncert vidjeli kao novu priliku da uživo vide glazbenu divu koja nas je zaobišla i na turneji 2008. godine. Tad se njen koncert u Zagrebu već smatrao sigurnim, no organizatori su umjesto Hrvatske ipak odabrali Crnu Goru.

Svi kupci ulaznica za novi propali Madonnin koncert u Zagrebu mogu ostvariti povrat novca od 19. ožujka 2012. na prodajnim mjestima gdje su ulaznice kupili, rekli su organizatori. Obožavateljima koji su svoje ulaznice kupili online iznos će vratiti na njihove kartice. Oni koji su svoje ulaznice kupili u uredu Adria Entertainmenta, neovisno o načinu plaćanja, povrat novca mogu ostvariti jedino na tom prodajnom mjestu – u uredu Adria Entertainmenta.

Za otkazivanje koncerta godine, kako su ga titulirali mnogi, organizatori su ponudili pomalo bizarno korporativno objašnjenje.

– Nažalost, u svijetu korporativnog biznisa donose se odluke koje su primarne za dobrobit korporacije. U ovom slučaju nismo mogli ići ispod nekih dogovora koje smo imali s domaćim partnerima i preuzeti logističke obveze koje su pred nas naknadno stavljene, a odnose se na način korištenja stadiona. S obzirom na to, zajednička je odluka da bez toga logistički nije moguće organizirati koncert na zadovoljavajući način, koji ne bi donio gubitak svim stranama u projektu. Zato smo koncert morali otkazati. Povrat novca počinje 19. ožujka i trajat će dok god i zadnji kupac ne dođe po novac. Znamo da ovakva odluka o otkazivanju može imati utjecaj na tržište, ali naša dugogodišnja korektnost prema publici i međusobno povjerenje, sigurni smo, nadvladat će i ovaj izazov te povjerenje neće biti narušeno – izjavio je predsjednik uprave Adria Entertainmenta Vladimir Ivanković.

Ključne riječi

Komentara 27

SO
sotokuco
10:29 09.03.2012.

Ispravak ...i PDV snižen na 16 %.

DK
dkatica2
10:29 09.03.2012.

I bolje !

SE
serđo
11:24 09.03.2012.

odlično

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije