Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
akcija unicefa

Ornela Vištica u izazovnoj haljini zvijezda humanitarne večeri

unicef (1)
Foto: Tino Jurić/Pixsell
1/5
18.04.2012.
u 20:00

– Ja sam jučer proslavila rođendan. Dvadeset četvrti – tvrdi bezvremenska Doris Dragović. Puna srca pozivu su se odazvali Oliver, Meri Cetinić, Grašo, Luky, Tedi Spalato i pjesmom zabavljali goste.

Najdraži Porin Zlatana Stipišića Gibonnija, koji je 2000. godine dobio za pjesmu “Činim pravu stvar”, prodan je na humanitarnoj aukciji za rekordnih deset tisuća kuna. Kupila ga je, uime Grada Splita, dogradonačelnica Anđelka Visković, najopasnija licitatorica na humanitarnoj gala večeri koju su, pod nazivom “Mojih pet za tvoje tri”, organizirali hotel Le Meridien Lav i Unicef Hrvatska. Hotel Lav, slaveći svoj peti rođendan, uključio su u Unicefovu akciju “Prve tri su najvažnije” te je za svoju obljetnicu osigurao donaciju za djecu s teškoćama u razvoju.

Zvijezde velikog srca

– Mi večeras slavimo 25 godina braka – pohvalila se publici Zorica Kondža dok ju je suprug, maestro Joško Banov, pratio na klaviru.

– Ja sam jučer proslavila rođendan. Dvadeset četvrti – tvrdi bezvremenska Doris Dragović. Puna srca pozivu su se odazvali Oliver, Meri Cetinić, Grašo, Luky, Tedi Spalato i pjesmom zabavljali goste.

Sprinterice Blanke Vlašić, u kojima je 2009. godine postala svjetska prvakinja u Berlinu, prodane su hotelu Le Meridien Lav za 2750 kuna. Potpisana lopta rukometne reprezentacije i dres Manuela Štrleka postigli su cijenu od tri tisuće kuna, a nogometna lopta s potpisima reprezentativaca prodana je za dvije tisuće.

Kad je ponuđen reket Ivana Ljubičića, dogradonačelnica Visković cijenom je nadvisila konkurenta, dožupana Viska Haladića i priskrbila ga u vlasništvo Grada Splita, koji je za njega “iskeširao” 2500 kuna.

Haljina Jelene Rozge

Dožupan Haladić ipak se dokopao dresa Hajduka s potpisima i platio ga 5000 kuna. Haljinu Jelene Rozge kupio je Marko Pecotić za 2500 kuna, a skijaško odijelo Ivice Kostelića postiglo je cijenu od pet tisuća kuna.

Licitaciju su vodili Duško Ćurlić i Unicefova ambasadorica Maja Vučić, a uzdahe muškog dijela publike izazivala je Ornela Vištica u izazovnoj haljini Anamarije Asanović. Humanitarna gala večer, čiji je medijski partner bio i Večernji list, završila je sa 66 tisuća kuna prikupljenih prodajom ulaznica i 40 tisuća od aukcije.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije