Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
samo prijateljice

Oprah Winfrey poriče da je lezbijka

Oprah Winfrey
Pixsell
20.04.2010.
u 19:12

Gayle je moja najbolja prijateljica koja se o mojem životu brine više nego ja – poručila je Oprah na dodjeli nagrada u New Yorku i ponovila da s Gayle nikad nije bila u ljubavnoj vezi.

Američka voditeljica Oprah Winfrey iznijela je svoju prvu, zasigurno ne i posljednju primjedbu na neautoriziranu biografiju iz pera Kitty Kelley koja je kraljicu talk showa opisala kao lažljivicu. U nizu teško dokazivih optužbi na račun jedne od najutjecajnijih žena na svijetu Kelley je provukla tezu o lezbijskim sklonostima Opre Winfrey. Kao njezina dugogodišnja ljubavnica navedena je njezina prijateljica Gayle King, dok je Stedman Graham, dugogodišnji partner slavne voditeljice, zapravo homoseksualac koji služi kao paravan za američko konzervativno društvo koje bi teško prihvatilo da je televizijska ikona lezbijka.

– Gayle je moja najbolja prijateljica koja se o mojem životu brine više nego ja – poručila je Oprah na dodjeli nagrada u New Yorku i ponovila da s Gayle nikad nije bila u ljubavnoj vezi.

– Ona mi želi sve najbolje i nije ljubomorna na mene. Zapravo, bila je ljubomorna samo kad sam na pozornici zapjevala s Tinom Turner – kroza smijeh je ispričala čelična lady američke televizije.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije