Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
incident

Oprah Winfrey: Bila sam žrtva rasizma u Švicarskoj

oprah
Reuters/PIXSELL
09.08.2013.
u 12:09

Oprah kaže kako su je odbili poslužiti u trgovini u Zürichu s objašnjenjem da su proizvodi u trgovini "preskupi" za nju

Oprah Winfrey, jedna od najbogatijih žena svijeta, ispričala je na američkoj televiziji da su je odbili poslužiti u trgovini u Zürichu s objašnjenjem da su proizvodi u trgovini "preskupi" za nju.

– Bila sam u neki dan u Zürichu, u trgovini čije ime neću spomenuti. Nisam imala svoje trepavice, ali bila sam u punoj opremi Oprah Winfrey. Bila sam u Donna Karan suknji i svojim malim sandalama. Ali očito Oprah Winfrey Show nije prikazan u Zürichu – rekla je za Entertainment Tonight.

– Ušla sam u trgovinu i kažem ženi: ''Oprostite, smijem li pogledati torbu iznad vaše glave?'' Ona mi je rekla: ''Ne, to je preskupo.'' – ispričala je Winfrey. Prodavačica joj je zatim predložila da pogleda jeftinije torbe. Winfrey je rekla da je nakon incidenta trgovinu napustila mirno, dodavši da to dokazuje da je rasizam još uvijek problem.

– Mogla sam napraviti čitavu scenu, ali nisam. Rasizam još uvijek postoji, naravno da postoji – objasnila je.

Winfrey je doputovala u Zürich na vjenčanje pjevačice Tine Turner.

>>Ovo su najmoćnije slavne osobe na svijetu

>>Tina Turner udaje se za Erwina Bacha nakon 26 godina veze

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije