Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prava šefica

Oprah svakom zaposleniku dala iPad i ček od deset tisuća dolara

Oprah Winfrey
AFP
18.06.2010.
u 12:31

To je bio način na koji se slavna voditeljica zahvalila djelatnicima za deset godina izlaženja njezinog časopisa O i njihovu predanom radu.

Oprah Winfrey poznata je kao dobra šefica koja, primjerice, svojim zaposlenicima i njihovim obiteljima plaća skupa ljetovanja. Sada je nagradila svakog djelatnika svoga časopisa O s čekom od deset tisuća dolara i Appleovim iPadom. To je bio način na koji im se slavna voditeljica zahvalila za desetu godinu izlaženja te tiskovine i njihovupredanom radu.

Time je Oprah, po ne znamo koji put, pokazala svoju dobrotu i brigu za ljude. Svojom 25 godina dugom prisutnošću u medijima Oprah je pružala utjehu, potporu i oslonac publici diljem svijeta, ali istodobno i zaradila bogatstvo koje se procjenjuje na 2,3 milijarde dolara.

Slavna televizijska voditeljica emitiranje The Oprah Winfrey Showa namjerava prekinuti sljedeće godine, no ističe kako će i dalje znatni dio svojih prihoda izdvajati u humanitarne svrhe.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
12:44 18.06.2010.

evo prave šefice a ne ko kodnas tražiš zarađeno ,a dobiješ batine

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije