Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spektakl Bjelovar vr

Opet stižu Igre bez granica

Mario Mlinarić
Damir Špehar/PIXSELL
04.07.2010.
u 18:09

Ljepotice Aleksandra Grdić, Sonja Kovač i druge bit će članice ženskog izazivačkog tima

Prošlogodišnji pobjednik Farme Mario Mlinarić i Miro Levak pokreću nove Igre bez granica, zamišljene na tragu showa Pobijedi Šolu, pa je i naziv spektakla - Pobijedi Marija i Miru.

- Nadmetat će se peteročlane ekipe; dva muška i tri ženska člana, a još osmišljavamo vrste igara - kaže Mario Mlinarić. Dodao je kako će ženski dio njihove ekipe činiti Sonja Kovač, Aleksandra Grdić, Žanamari Lalić i Stefany Hohnjec. Igre će ići u smjeru piljenja drva, prelaska spasilačkih ekipa preko balvana, vodenog nogometa, odbojke na pijesku, paintballa, bacanja u bazen ili “pinke lonke”.

- Cilj nam je organizirati natjecanja po županijama, pri čemu bi se pobjedničke ekipe ogledale u velikom finalu. Po tom će pitanju uslijediti pregovori s televizijskim kućama, jer prije svega na male ekrane želimo vratiti nekadašnji najpopularniji ljetni televizijski show - ističe M. Levak.

Ekipe se mogu svakodnevno prijavljivati na bjelovarskom bazenu, a samo natjecanje održat će se za dva tjedna. Organizatori jamče sjajan provod, druženje s poznatima te primamljiv nagradni fond.

Ključne riječi

Komentara 3

VI
Vito
12:15 05.07.2010.

Opet stižu Igre bez granica Što opet, nisu niti pretale, samo su izbrisali riječ \"socijalistička\" ispred Republika Hrvatska i nastavili po starom. Granice nama prikazuju samo da se iamo oko čega prepirati. Oni i dalje bezgranično pljačkaju sve nas zajedno.

Avatar Svećenik
Svećenik
07:54 05.07.2010.

nisam pratio ni farmu ni bb, pa ne znam točno gdje, ali je bilo dosta po novinama lupinovih izjava baš o ovim \"damama\", da se ne peru, da nose prljavo rublje.. prema tome, pozdravljam projekt, jer se veliki dio održava u i na vodi, pa će se moć i oprat...

Avatar florenz
florenz
08:26 05.07.2010.

Opet \"kruha\" za celebrite na račun pretplate građana!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije