Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobar ulov

Oni su najpoželjniji neženje Balkana! Imaju milijune i zgodni su

'02.11.2010., Klub navijaca Uvijek vjerni, Savska 56, Zagreb, - Konferencija za novinare u klubu navijaca Uvijek vjerni izbornika Hrvatske nogometne reprezentacije Slavena Bilica na kojoj ce objaviti
Foto: 'Goran Stanzl/PIXSELL'
1/6
09.01.2011.
u 22:00

Na domaćoj listi vodi Slaven Bilić, a kod susjeda Srba najbolje kotira bogati Marko Mišković

Naše poznate osobe u posljednje su vrijeme mnogo učinkovitije u obnavljanju dobrosusjedskih odnosa sa Srbima nego što su to naši političari i ekonomisti. Jezikom ljubavi naše ljepotice brže ruše stare barijere i opet uspostavljaju bratske odnose.

Fatalni susjedi

Nekoliko je primjera u zadnjih mjesec dana koji potkrepljuju tu činjenicu, a najzvučniji je onaj o Severininoj ljubavi sa srpskim kraljem bakra Milanom Popovićem. Dobar ljubavni ulov prošlog mjeseca imala je i seksepilna voditeljica Nikolina Pišek kada je “upecala” srpskog poduzetnika Matiju Ćorkovića, koji u Berlinu posjeduje nekoliko restorana, agenciju za organizaciju koncerata te tvrtku za iznajmljivanje limuzina. Njegove prijašnje veze s folk pjevačicom Anom Nikolić i Danijelom Vranić bile su burne i uvijek pod medijskim povećalom, što ne može izbjeći ni naša Nikolina. Bez brige, nisu Seve i Nikolina uhvatile zadnje bogataše iz susjedstva, ima njih još, i to bogatijih i ljepših od prethodno spomenute dvojice. Meta sponzoruša već dugo vremena je bogati srpski nasljednik Marko Mišković, sin Miroslava Miškovića, vlasnika kompanije Delta. Jahta vrijedna četiri milijuna eura, kojom je i prošlo ljeto krstario našim Jadranom, i vila u Londonu vrijedna 25 milijuna funti, samo su dio s popisa imovinske kartice toga 28-godišnjaka. Neizostavno ime s liste najpoželjnijih neženja u Srbiji je i Miodrag Kostić, poznatiji kao kralj šećera. Iako je već zakoračio u pedesetu godinu, ženama je još uvijek sladak i privlačan.

Slatki kralj šećera

Pitanje je samo je li im Miodrag privlačan zbog svoje karizme ili novčanika teškog 300 milijuna eura. Kako god bilo, prati ga glas plejboja koji je bio u vezi s pjevačicom Natašom Bekvalac i u braku s lijepom Marijanom Mateus, bivšom ženom nogometaša Lothara Matthäusa. Dobra prilika unutar naših granica zasigurno je izbornik reprezentacije Slaven Bilić, čija primanja od 120.000 eura godišnje zvuče poput kapi u moru u usporedbi s Kostićem. Njegovo srce trenutačno pripada 26-godišnjoj Ivani Đeldum, o kojoj Bilić nikad ne priča u javnosti, a upravo je ta njegova nenametljivost mnogima privlačnija i od stanja njegova računa. Nisu samo naše ljepotice na putu da postanu srpske nevjeste; i Ivan Todorić, sin najbogatijeg Hrvata Ante Todorića, vrlo je blizu da postane srpski zet. Zadnje dvije godine najmlađi Todorić ljubi srpsku manekenku Milicu Mihajlović, koju je upoznao u New Yorku gdje je Milica nosila reviju. S obzirom na to da su u statusu zauzetih muškaraca, Bilić i Todorić teža su meta, no zato mjesta družice rukometaša Ivana Balića i nogometaša Vedrana Ćorluke još nisu popunjena.I imućni Luka Rajić poslije rastave nema vjenčani prsten, a žene ga vole i našlo bi se još podmazanih kandidata poput, lijepog Marija Ančića,Davora Šukera... Uglavnom tržište je bogato.

Komentara 41

OB
-obrisani-
10:19 10.01.2011.

admine, a zašto ne izbrišeš post kurcula-e koji negira postojanje hrvatskog jezika i tako vrijeđa moje osječaje više nego da mi netko jhebe majku? Stoko prosrpska...

HR
hrvi
18:01 11.01.2011.

a i sam \"biser\" jugoSLAVEN podrsku daje decembarskom da ojaca zvezdu.....kao to mu je izazov.....zna on robija moci ce on to........valjda zaboravio sto je zvezda..... hahah.....a glupog li naroda majko mila.......

ST
Stric
00:35 10.01.2011.

Vidim da nas večernji vuče na balkan. E pa vi večernjaci samo gazite............... ............kao guske u maglu! A nas ostavite u NAŠOJ HRVATSKOJ!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije