Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Maximalno uživanje

Ona zna svoj posao – Severina na Cvjetnom prodavala sladoled

severina
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/12
14.06.2013.
u 21:02

Lijepa pjevačica iznenadila je fanove u centru Zagreba ponudivši im omiljenu ljetnu slasticu

Severina ovih dana punom parom promovira omiljenu ljetnu slasticu. Nakon što je postala zaštitno lice LEDO sladoled kampanje "Maximalno uživanje", danas se popularna pjevačica pojavila na Cvjetnom trgu i izazvala opće oduševljenje.

Seve je iznenadila fanove i na jedan dan postala prodavačica sladoleda. Štapić ili kornet, kako je kome bilo po volji, Severina je ljubazno brojnim posjetiteljima ispunjavala želje.

S velikim bijelim naočalama i crvenojarkim ružom i ovog puta Severina je ostavila upečatljiv dojam i pokazala da u svakoj prilici izvrsno izgleda.

>>Pogledajte kako seksi Severina liže sladoled

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije