Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dove Fashion. hr

Ogi Antunac i Zoran Mrvoš sklopili moćan modni pakt

Ana Maria Ricov
Foto: arhiva VL
1/30
16.03.2012.
u 23:01

Aleksandra Dojčinović je i dalje nevjerojatno seksi. Ovog puta osvaja kragnama svečanih haljina koje postaju rukavi i nevjerojatno složenim krojevima koji haljinama daju treću dimenziju, ljepotu i seksepil u pokretu

Modni pakt! To je najjednostavniji opis savršene kolekcije Link by Ogi Antunac i Zoran Mrvoš. On je njoj dao ženstvenost, ona njemu vrhunsku snagu, a konačni rezultat je kolekcija koja s pravom ulazi u pet najboljih što smo ih od pojave domaćih modnih smotri vidjeli na našim pistama.

Korak od devet milja

Podjednako uspješan bio je i Igor Galaš, koji u suradnji s pulskom modnom industrijom Arena iznova dokazej da svakom novom kolekcijom napreduje. Ovog puta ne samo da je otišao korak (od devet milja) dalje u autorskom dizajnu, već se upustio u istraživanje materijala, što je rezultiralo nevjerojatnom bukle teksturom njegova pletiva. Iznad svih očekivanja bila je i kolekcija Ane Marie Ricov. Za ovu kretoricu najtočniji je sud: ona je odrasla.

Nakon početničkih modnih traženja Ana Maria sada radi zrelo i promišljeno, te je na pistu poslala kolekciju u kojoj doslovno nema slučajnog modog komada. I ostatak sinoćnje večeri Dove Fashion. hr-a popravio je loš dojam koji je ostao nakon što smo prve večeri vidjeli uglavnom mlade modne snage.

Haljine u 3D-u

Zigman za Bamby ovog puta ima samo kolekciju za djevojčice, a ona je jednostavno vesela i razigrana, dokaz koliko smisla ima iznistiranje na kreatorskom radu u modnoj industriji. Aleksandra Dojčinović je i dalje nevjerojatno seksi. Ovog puta osvaja kragnama svečanih haljina koje postaju rukavi i nevjerojatno složenim krojevima koji haljinama daju treću dimenziju, ljepotu i seksepil u pokretu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije