Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Stipe u gostima"

Od jeseni na HTV-u 20 nastavaka novih Stipinih avantura

stipe (1)
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/5
16.06.2011.
u 19:30

– Uigrana smo ekipa i u trenu smo se vratili u ritam snimanja. Pomirio sam se s time što snimamo tijekom srpnja i kolovoza, to je kao da morate šest mjeseci biti u vojsci, pomirite se s time i lakše vam je – kaže Mlikota

Vedran Mlikota, Suzana Nikolić, Filip Radoš i ostali glumci hit-serije “Stipe u gostima” ovo ljeto oprostili su se od lješkarenja na plažama. Zbog snimanja četvrte sezone humoristične serije u produkciji Plavog filma većinu vrućih dana provest će na užarenom zagrebačkom asfaltu i u prostorijama tvornice Katran gdje se serija počela snimati ovaj tjedan.

Bijeg sa snimanja

– Bit će teško, ali uhvatit ću svakih desetak dana priliku da se zaletim u Split vidjeti suprugu, kćeri i, najvažnije, unuke – kaže glavna zvijezda Filip Radoš koji glumi naslovnog junaka. Njegov lik u novim nastavcima, koji će se najesen prikazivati na HTV-u, zagovara jedinstvo i prave vrijednosti obitelji.

– Stipe kao da je čuo što je papa govorio u posjetu Hrvatskoj i to će primijeniti na svojoj obitelji – objašnjava Radoš. Njegov sin Ive, kojeg igra Vedran Mlikota, i dalje bezuspješno traga za poslom.

– Uigrana smo ekipa i u trenu smo se vratili u ritam snimanja. Pomirio sam se s time što snimamo tijekom srpnja i kolovoza, to je kao da morate šest mjeseci biti u vojsci, pomirite se s time i lakše vam je – kaže Mlikota, koji će sa snimanja pobjeći samo na jedan dan, na otvaranje festivala Glumci u Zagvozdu. Njegova supruga na malim ekranima Suzana Nikolić planinarenjem po Sljemenu pripremala se za novu sezonu.

– Osim što Lana u ovoj sezoni ima novu frizuru, polako izlazi iz Stipine i Ivine sjene i redatelj Ognjen Sviličić dao joj je više prostora – govori Suzana, koja je osim snimanjem serije ovih dana zauzeta i upisivanjem kćeri Ane u gimnaziju.

Lela Margitić uzela predah

U dvadeset novih nastavaka gostovat će čak 113 glumaca, među kojima i Enis Bešlagić, Vida Jerman, Željko Königsknecht i brojni drugi.

– Produkcijski je ova sezona najzahtjevnija jer snimamo na brojnim lokacijama u Zagrebu i imamo puno gostujućih uloga – kaže urednica serije Jasmina Božinovska Živalj. Jedina veća promjena je što je Lelu Margetić, Laninu mamu Uršulu, zamijenila Nada Rocco, jer se Lela odlučila za kraći predah.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije