Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Završnica CAP-a

Obline bujnih ljepotica trgale su kreacije Jurja Zigmana

cap (1)
Foto: Pixsell
1/22
07.04.2013.
u 16:45

U prvom redu Vesna Škare Ožbolt i poznata odvjetnica Jadranka Sloković. – Sjajno izgleda! – komentirale su žene oko nas Jadrankinu odluku da dođe u uskim hlačama i jakni a da to ne bude u neskladu sa svime što predstavlja u društvu!

Jastog, hlap, škamp, jelenak, nar i drugo voće, pa cvijeće i povrće iz mediteranskog vrta... – sve se to preselilo na modele Jurja Zigmana da bi nam završne večeri Schwarzkopf Cro-a-Porter priredilo pravu modnu radost! Navikli smo na šarenilo kod Zigmana, ali sad je ono organizirano, prati liniju tijela, daje discipliniranu šarenu sliku kao što to radi Mary Katrantzou, što osim radosti izaziva divljenje! Mediteranskoj inspiraciji Zigman je dodao etnopriču zapisanu na cipelama s ukrasima i dezenima “od licitara do kineskog porculana”.

Top dame u prvom redu

Zakvačio je i košarice-rukave na modele, nalik na male vrše. Erotizirao je modele kratkim suknjicama i korzetima, koji nisu uvijek uspjeli bujne grudi i stražnjice držati pod kontrolom. Ali tko mari ako to nije banalno, prosto i neukusno.

Na kraju, publika je bila u deliriju. U prvom redu Vesna Škare Ožbolt i poznata odvjetnica Jadranka Sloković u društvu Biance Matković, među ostalima. – Sjajno izgleda! – komentirale su žene oko nas Jadrankinu odluku da dođe u uskim hlačama i jakni a da to ne bude u neskladu sa svime što predstavlja u društvu!

A brand Lokomotiva Luke Grubišića i Lane Puljić odveo nas je na francusku rivijeru.

Točnije: u modnu mornaricu, s puno pruga i točkica, zlata, tamnoplave, bijele i crvene boje.

Hippy Garden bi, pokazalo se potom, trebalo “piknuti” da se odlijepi od beskrajne rijeke fluidnih modnih ideja o beskrajnoj hipijevskoj slobodi. A Lineu Exclusive da odustane od banalnih modela na račun odlično smišljenih večernjih haljina s finim geometrijskim kolažem svježih boja.

Uzalud tamjan

Borna Rajić poslala je na pistu prekrasnu crnu manekenku s kadionicom. No uzalud se tu kadio tamjan. Jer ponuđeni odjevni koktel povijesnih razdoblja, križara, templara i renesanse bio je naprosto nekulturan.

A potom: Teo Perić za splitski MAK, za Nedu Makjanić Kunić. Divna kolekcija inspirirana Hitchcockom. Kao i na početku iznova se orilo od odobravanja u dvorani. Jer Teo je “našao” savršene modne adekvate za nezaboravne Hitchcockove plavuše!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije