Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mama od formata

Obitelj Vukov Colić ovaj put Majčin dan slavila je s još dva člana

karmela vukov colić,
Foto: Antonio Bronić/Pixsell
1/3
09.05.2010.
u 16:53

Naime, zadnjih devet mjeseci u njezinoj su kući dvije Amerikanke na školskoj razmjeni u Hrvatskoj. Snažna 41-godišnjakinja olakšala im je razdvojenost od obitelji.

Nijednu godinu ne zaboravimo na Majčin dan, no obilježavamo ga čestitkama. Bez darova. Dobila sam čestitke – od 17-godišnje kćeri Ree, koja je na razmjeni u Americi, i od četverogodišnjeg sina Noe, a nazvala sam i svoju majku – rekla je voditeljica Karmela Vukov Colić.

Da je majka od formata, na ovogodišnji praznik svih mama na svijetu pokazala je pod svoje skute prihvativši još dvoje djece. Naime, zadnjih devet mjeseci u njezinoj su kući dvije Amerikanke na školskoj razmjeni u Hrvatskoj. Snažna 41-godišnjakinja olakšala im je razdvojenost od obitelji.

– Čim bude ljepše vrijeme vodit ću ih na more da osjete još malo hrvatskih ljepota. Kad su dolazile mislile su da idu na kraj svijeta, imale su krive dojmove o nama. Sad plaču što se uskoro moraju vratiti kući – govori Karmela ipak sretna što će se njezina miljenica vratiti doma i tako mami omogućiti da svoje dvije ljubavi ponovno ima pod istim krovom.

Ključne riječi

Komentara 1

MI
mica1111
20:03 09.05.2010.

...Karmelica mi je uvijek draga...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije