Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posljednje zbogom

Obitelj i prijatelji na Mirogoju se oprostili od Angie Garany

Angie Narany (1)
Foto: Anto Magzan/Pixsell
1/7
15.06.2011.
u 15:59

Od bivše natjecateljice reality showa "Farma" oprostili su se Sabina Čedić i Iva Rahimovski, supruga Kristijana Rahimovskog

Danas poslijepodne obitelj i najbliži prijatelji oprostili su se od Angie Garany. Od bivše natjecateljice reality showa "Farma" oprostili su se Sabina Čedić i Iva Rahimovski, supruga Kristijana Rahimovskog, prenose 24 sata. Neutješne su bile Angieina teta Ildiko Pazmanj i prijateljica Jasna Coha. Lijepa Angie prošle je godine nastradala u prometnoj nesreći i bila je u komi devet mjeseci. Njezin dečko Daniel Jurić u toj je prometnoj nesreći poginuo.

Ključne riječi

Komentara 3

OB
-obrisani-
16:33 15.06.2011.

Čime je ona zaslužila da joj grad plati pogreb?

AV
avijaticar
09:23 16.06.2011.

tuzno jako. a ti prije komentator-umri u mukama.. ovo se ne događa nezasitnim monstrumima ko pokos,radeljak itd,dugacak je popis,nego toj jadnici kojoj je davno otac ubio majku,onda je otisla u libiju i tamo prolazila pakao,snalazila se je, cijeli zivot je patila,trazila oslonac i lubav. u trenutak istine je dosla da zaradi novce.....strasno.nikom ne zelim zlo.

OB
-obrisani-
11:27 16.06.2011.

@avijaticar Pa nisam ja ništa loše rekao o njoj. Mene samo zanima čime je ona zaslužila da joj grad plati pogreb? Po ovim tvojim kriterijima ima više, nego nekoliko umrlih svakog tjedna koji to isto zaslužuju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije