Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOJANA GREGORIĆ

'Obitelj mi je ispred ambicije pa sam se odrekla Londona'

bojana
Duško Jaramaz/Pixsell
13.02.2013.
u 12:00

– Glumim Patriciju koju je pojela ambicija. Čezne za obitelji, ali propušta ljubav jer ambicija na kraju prevagne – kaže Bojana. Nešto takvo nikada joj se nije dogodilo jer, kaže, zna stati ambiciji na kraj.

Već tjedan dana zagrebačka glumica Bojana Gregorić Vejzović živi u Šibeniku. Povod je intenzivan rad na predstavi “Push up 1-3” u režiji Darija Harjačeka, s čije generalne probe donosimo i fotografije, a u koprodukciji glumaca Gavelle i šibenskog HNK.

– Glumim Patriciju koju je pojela ambicija. Čezne za obitelji, ali propušta ljubav jer ambicija na kraju prevagne – kaže Bojana. Nešto takvo nikada joj se nije dogodilo jer, kaže, zna stati ambiciji na kraj.

– Najbolji je primjer za to moj odlazak na stipendiju u London. U očaj su me bacala stajanja u redu za audicije i predodređenost za uloge žena iz istočne Europe koje progovore rečenicu ili dvije. Imala sam samo 28 godina, ali nisam htjela životariti i vratila sam se kući. I općenito mi je obitelj uvijek na prvom mjestu – prisjetila se danas 41-godišnja Bojana. Pa, iako je u Šibeniku maze i paze, čezne za djecom.

– Raul (7) i Zoe (2) su u Zagrebu. Moji mama i tata dežuraju. Ali od trećeg sam dana naše razdvojenosti u komi – kaže Bojana. Premijera je sutra, na Dan zaljubljenih, pa će preskočiti provesti ga sa suprugom Enesom Vejzovićem.

– U Zagreb se vraćam 17. pa ćemo to nadoknaditi nekom večerom. Nadam se da će do tada potrajati i snijeg da s klincima odemo na sanjkanje na Cmrok – smije se Bojana.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije