Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZALJUBLJENI

Novi miss i mister Hrvatske u kratkoj su ljubavnoj vezi

miss (1)
Foto: Vjeran Žganec Rogulja/Pixsell
1/10
07.06.2010.
u 00:10

Između Katarine i Radovana još na pripremama za izbor rodile su se simpatije koje su, navodno, nedavno prerasle u ljubavnu vezu iako mister tvrdi da još nije poljubio crnokosu misicu.

Miss Hrvatske 2010. na izboru u Spa & golf resortu Sveti Martin postala je 20-godišnja Katarina Banić iz Trilja, studentica strojarstva koja govori tri strana jezika, a mister je 22-godišnji Radovan Stošić s Jaruna u Zagrebu, student kineziologije i trener vratara u NK Jarunu. Katarina je osvojila i titulu miss simpatičnosti, a Radovan je izabran za mistera fotogeničnosti.

Između Katarine i Radovana još na pripremama za izbor rodile su se simpatije koje su, navodno, nedavno prerasle u ljubavnu vezu iako mister tvrdi da još nije poljubio crnokosu misicu. Katarina ga je, priznao je, osvojila svojim neodoljivim pogledom, a on nju, kako je istaknula, svojim zabavnim karakterom.

Ključne riječi

Komentara 21

Avatar arcanius
arcanius
08:22 07.06.2010.

moja Bara je najljepša žena na svijetu.... niste joj ni do koljena, a tek kak bućnicu radi, sarmu mota i paprike puni.... e to je lijepota za viditi.... a ne ove mršave, plastičnih cica i umjetna osmjeha.... fuj....

MI
mirnas
10:58 07.06.2010.

Ako je toliko zgodnih muškaraca u Splitu, što se onda nisu prijavili.... Kažeš tata mu je platio- to ti iz vlastitog iskustva?? Ne možeš sudit o nekome koga ne poznaš i pljuvat po nekom ko je pametan, mlad i zgodan zato kaj si ti ljubomoran/a....a uostalom, dečko uopće nije manjina...

RE
remax
04:58 08.06.2010.

Direktno je umijesana unamijstanje Mr. Hrvatske ova vlahinja Trbovica kad je postavila Nikoli pitanje o homosexualcima sto je direktno utijecalo na ishod glasanja. Citvo virjeme ga je forsirala i ja sam unaprijed dobio okladu od 1000 erura, sramota za televiziju............

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije