Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uz svjetsku elitu

Novak Đoković i Jelena Ristić blistali na vlastitoj gala večeri

Novak Đoković (1)
Foto: Neil Hall/Reuters
1/9
09.07.2013.
u 11:35

Na humanitarnoj gala večeri Novaka Đokovića okupila se sva tamošnja društvena elita. Večeru je organizirala Đokovićeva humanitarna zaklada.

Na humanitarnoj gala večeri Novaka Đokovića okupila se sva tamošnja društvena elita. Večeru je organizirala Đokovićeva humanitarna zaklada, a prikupljala su se sredstva za ugroženu djecu širom svijeta i Srbije. Đoković i njegova lijepa djevojka Jelena Ristić bili su domaćini večeri. Ristić je u prekrasnoj haljini privukla pažnju fotografa, no nije bila jedina ljepotica večeri.

Pojavile su se i Kate Hudson te njezina majka Goldie Hawn, Boris Becker i njegova supruga Lily Becker, kao i Naomi Campbell. Đokovića su podržali i ovogodišnja pobjednica Wimbledona Marion Bartoli te glumac Gerard Butler, kao i Sarah Ferguson te njezina kći. Na gala večeri pojavio se milijarder Richard Branson.

>>Evo zašto je prvi tenisač svijeta zaljubljen u nju!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije