Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Nova klupska kompilacija dvojca - D`Knock i DJ Fresh Jay

D`Knock,DJ Fresh Jay
PR
Autor
PR članak
05.06.2012.
u 14:10

Darujemo tri ekskluzivne Green Gold Music kompilacije, a sve što trebate učiniti jest odgovoriti na pitanje i ostaviti kontakt podatke

S obzirom na niz uspjeha i velik broj uspješnih projekata u glazbenoj produkciji, Darko Juranović “D`Knock“ i  DJ Fresh Jay razvili su koncept suradnje s najjačim hrvatskim i inozemnim klubovima u stvaranju glazbenog branda i imidža određenog kluba putem ekskluzivnih glazbenih kompilacija.

Većina renomiranih klubova u svijetu na taj način uspješno gradi svoj imidž i glazbeni identitet. Producentski dvojac iza sebe ima niz takvih uspješnih projekata poput suradnje s hrvatskim klubovima Papaya, Hacienda, Hookah Bar,... te vlastiti brand Liveinthemix music koji, ovoga puta u suradnji sa zagrebačkim klubom Green Gold donosi novu vrhunsku glazbenu kompilaciju Green Gold Music na kojoj se pojavljuju hrvatski i internacionalni top izvođači, te neka nova glazbena imena..

Glazbeni producenti i autori kompilacije su Darko Juranović D`Knock i DJ Fresh Jay, koji su svoju karijeru obilježili brojnim nagradama i suradnjama sa najjačim izvođačima hrvatske  i internacionalne scene (Barbara Tucker, legendarni pruducent i dobitnik Grammya Andy Wright, Mick Hucknall (Simply Red), nova britanska zvijezda  Peter Grant i mnogi drugi).

Mnoge intenacionalne suranje su realizirane posredstvom matične kuće Svijet Produkcije i agencije Oziris. Aktivni suradnici labela Liveinthemix music te glazbeni producenti koji se također pojavljuju na kompilaciji su Zvonimir Dusper Dus, Kosta Radman i Slow Mo`T.

Ovaj glazbeni projekt zasigurno će postati neizostavan dio najboljih klubskih partyja, a vi iz prve ruke provjerite zašto ova kompilacija nosi epitet “must have ovog ljeta“.

Večernji daruje
Darujemo tri ekskluzivne kompilacije,a sve što trebate učiniti jest točno odgovoriti na pitanje i ostaviti kontakt podatke. Dobitnike objavljujemo u petak, a CD stiže na kućnu adresu! Prijave su završile!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?