Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
doček 2012. na hrt-u

Nogovodišnji specijal: S. Doležal nije zaboravila plesne korake

sanja (1)
Foto: HRT
1/3
17.12.2011.
u 08:00

Svi gosti specijala “Ples sa zvijezdama” pridružit će se tom raspjevanom društvu te ih izazvati na neobične plesne duele. A neke je unaprijed uhvatila nostalgija.

Ludu novogodišnju noć, mnoštvo zabavnog i ekskluzivnog sadržaja te specijale najgledanijih zabavnih emisija na samo Silvestrovo najavljuju s HRT-a. Uvod u doček počinje kod Danijele na njezinu 8. katu s posebnim gostima.

Upoznat ćemo i anonimne, ali fatalne žene kojima su najpoznatiji autori hrvatske glazbe posvetili neke od najvećih domaćih hitova. Svoje uspomene ispričat će nam Tonka koja nije mogla reći “cvrčak” te Selma od koje ćemo doznati “je li se ikada naginjala kroz prozor”. U novogodišnjem specijalu showa “Pjevaj moju pjesmu” umjesto pjevačkih talenata iz malih hrvatskih gradova, natjecat će se Nina Badrić, Danijela Martinović, Kemal Monteno, Petar Grašo, Barbara Kolar, Goran Navojec, Igor Štimac i Mila Elegović.

Svi gosti specijala “Ples sa zvijezdama” pridružit će se tom raspjevanom društvu te ih izazvati na neobične plesne duele. A neke je unaprijed uhvatila nostalgija.

– Prekrasno je bilo opet plesati s Hrvojem i sretna sam da nisam zaboravila korake – rekla je Sanja Doležal.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije