Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izlazak iz depresije

Nives Celzijus pomogli suprug i djeca da prebrodi bolan gubitak

nives celzijus
pixsell
21.12.2011.
u 08:50

Nakon spontanog pobačaja Nives je pala u depresiju, no njen suprug Dino Drpić dao je sve od sebe da pomogne supruzi u teškim trenucima, piše Story

Uz supruga i djecu Nives Drpić proslavila je prošlog tjedna trideseti rođendan i priznala da je protekla godina za nju i Dina bila najteža, no uspjeli su prebroditi sve krizne trenutke. Prije nekoliko mjeseci izgubila je bebu, a zbog spontanog pobačaja pala je u depresiju iz koje se izvukla uz pomoć supruga i djece, piše Story.

– U braku smo imali dosta uspona i padova. Mislim da nam je posljednja godina bila najkritičnija, ali ne toliko zbog nas samih, koliko su nas zatekle neke druge vrste problema za koje nismo bili pripremljeni. Prije nekoliko mjeseci izgubila sam bebu i to nas je dosta potreslo te sam nakon toga pala u veliku depresiju. I onda taman kada sam donekle to preboljela, javlja se netko tko to pokušava uobličiti u neku posve ružnu i negativnu priču. Ipak, Dino i ja i dalje smo sretni zajedno – nastavlja atraktivna književnica i pjevačica za koju svaki dan predstavlja još jednu bitku s boli.

Komentara 4

DA
danebi
20:09 28.12.2011.

valjda nije znala tko je bio otac...

OB
-obrisani-
09:24 21.12.2011.

!cujlP!carH

KA
karambita
15:48 22.12.2011.

Koliko ima tragicnijih situacija u zivotu pojedinih ljudi, a tko pita za njih???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije