Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEZ MUŠKOG PERA

Nives Celzijus: Da, napisala sam knjigu i tuširam se sa šminkom!

'06.07.2011., Zagreb, - U  lounge baru Matis odrzana je promocija nove knjige Nives Celzijus U krevetu s Cristianom Photo: Anto Magzan/PIXSELL'
'Anto Magzan/PIXSELL'
18.07.2011.
u 08:00

Starleta nezadovoljna književnom kritikom tvrdi da je knjigu "U krevetu s Cristianom" napisala sama u tri godine.

Nives Zeljković reagirala je pisanim putem na književnu kritiku objavljenu prošlog utorka s naslovom "Najnoviju knjigu Nives Celzijus pisao je muškarac" koju potpisuje Večernjakova urednica kulture Bojana Radović, ustvrdivši da su iznesene informacije i stavovi u tekstu nanijeli njezinoj obitelji nepopravljivu štetu.

Ne izgledam kao panda!

– Nije istina da je knjigu Nives Celzijus "U krevetu s Cristianom" pisao muškarac. Ova knjiga rezultat je mog trogodišnjeg rada i sramotno je da mi netko to osporava, a pretpostavljam da autorica teksta ne sumnja u moj spolni identitet – piše Zeljković dodajući da argumente drži banalnima.

– Smatram da ženama 21. stoljeća, lijepim i njegovanim, koje možda i previše drže do fizičkog izgleda (a upravo o takvima govorim u knjizi) nije nepoznanica tuširanje sa šminkom, štoviše, zbog brzine života, tuširanje sa šminkom postalo je naša svakodnevica. I na dan promocije svoje knjige tuširala sam se s onom savršenom i kompletnom šminkom koja je krasila moje lice i – zamislite čuda – nisam izgledala kao panda, u što ste se vjerojatno i uvjerili na fotografijama – napisala je. Supruga Dine Drpića napominje i da su njeni likovi opisani kao "raspojasane barbike" samo zato što su takvi i u stvarnosti.

– Opisi u mojoj knjizi moji su doživljaji stvarnih likova, uostalom, neki su od njih i prostitutke koje su život posvetile preobrazbi u ženu savršena izgleda i prilagodljiva karaktera koja je u stanju zainteresirati gotovo svakog muškarca i ponuditi mu ono o čemu mašta, znači raspojasanost i puno perverznog seksa.

Hermafrodit ili mali zeleni

Nives se na kraju još jednom referirala na kritiku o muškom stilu pisanja.

– Zanimljivo, Željko Špoljar moj je stil okarakterizirao kao muškomrzački. Ako bismo spojili ova dva kontradiktorna razmišljanja, doći ćemo do zaključka da je moju knjigu zapravo pisao hermafrodit ili možda neki mizantropski raspoložen mali zeleni – zaključila je.

Ključne riječi

Komentara 9

PI
pikobodljic
09:08 18.07.2011.

Ovu kao i prvu knjigu napisao je V.S.

OB
-obrisani-
10:00 18.07.2011.

Nives Celzijus: Da, napisala sam knjigu i tuširam se sa šminkom dok mi važi sponzorski ugovor sa Dinom!

Avatar possibilis
possibilis
09:32 18.07.2011.

\"mizantropski raspolozeni\" nekim ljudima jednostavno ne smiju ni Klaic ni Anic u ruke - jednostavno misle da su pametni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije