Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bježao od medija

Nisu ispraznili hotel zbog Cruisea, ali poslali su mu večeru na jahtu

'31.08.2012., Hvar - Nakon dolaska privatnim avionom u zracnu luku Split, americki glumac Tom Cruise s prijateljima je dosao na odmor u Hvar. Izasli su kasno navecer i sjeli u Caffe Bar Pjaca. Po nice
'Dalibor Urukalovic/PIXSELL'
03.09.2012.
u 19:00

Glumac je htio da se isprazni terasa hotela Forza Mare kako bi u miru večerao, no vlasnik hotela nije mu mogao udovoljiti

Tom Cruise je u Crnoj Gori, kamo je stigao u nedjelju poslijepodne, htio izbjeći medije pa je zahtijevao da isprazne dio hotela. Brod Lady S usidrio je u marini u Kotoru, a prijatelje je poslao u hotel Forza Mare. Pitali su može li se zbog Toma isprazniti terasa.

– Imali smo gužvu pa je bilo nemoguće otjerati goste.Tomu se žurilo na let s aerodroma u Tivtu. Dogovorili smo se da ćemo im jelo poslati na brod – rekao je vlasnik hotela Bojan Joketić. Kapetan jahte i dvojica prijatelja došli su po ručak pomoćnim brodom. Cruise nije imao posebne zahtjeve pa mu je šef kuhinje pripremio gambere, tjesteninu s jastogom i riblji carpaccio.

 

Ključne riječi

Komentara 2

ZE
zelenakrava
19:27 03.09.2012.

uh kako je to važno. a cijena večere?

OB
-obrisani-
21:54 03.09.2012.

E sad kad sam pročitao ovu važnu vijest, mogu mirno na spavanje. Valjda će sutra biti objavljeno je li Tom sve pojeo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije