Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jason alexander

"Nisam želio poništenje braka jer sam bio zaljubljen u Britney"

britney
Foto: Pixsell
1/3
05.02.2012.
u 20:00

Otkrio je da je sve bilo u redu dok vijest o vjenčanju nisu priopćili menadžmentu pjevačice. - Nisu željeli ni čuti za to! Britney se vratila i brak je bio poništen. To je bilo prilično ludo – kazao je Britneyin prijatelj iz djetinjstva.

Jason Alexander čiji je rekordno kratak brak s pop princezom Britney Spears prije osam godina punio novinske stupce, progovorio je o tome iskustvo te otkrio da odluka da se oženi s Britney za njega nije bila tek hir iako je brak poništen 55 sati nakon što je sklopljen u Las Vegasu.

- Bio sam zaljubljen u nju i mislio sam da je i ona zaljubljena u mene – rekao je Jason u intervjuu za ABC-jev show 20/20. Otkrio je da je sve bilo u redu dok vijest o vjenčanju nisu priopćili menadžmentu pjevačice.

- Nisu željeli ni čuti za to! Britney se vratila i brak je bio poništen. To je bilo prilično ludo – kazao je Britneyin prijatelj iz djetinjstva.

U papirima za poništenje braka pisalo je da Spears nije bila svjesna svojih postupaka do mjere da nije bila sposobna pristati na brak. No, Alexander kaže da su te tvrdnje sr..e te da mu je poništenje braka jako teško palo.

Na pitanje što je naučio iz braka s pop princezom odgovorio je: - Dobri dečki uvijek završe posljednji.

Jason je prošle godine komentirao i Britneyine zaruke s Jasonom Trawickom te smatra da je njihova ljubav obična farsa.

- Svi žele da budem sretan zbog nje, ali nisam. Mislim da je njihova ljubav lažna, ali se ljudi boje to reći – tvrdi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije