Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Klapski spektakl

Nina nema dalmatinske krvi, ali među Dalmatincima će se snaći

klapa intrade
Marko Lukunić/pixsell
03.10.2011.
u 21:00

Klapi Intrade 8. će se prosinca u zagrebačkoj Areni pridružiti Oliver Dragojević, Zorica Kondža, a prvi put i Tony Cetinski i Nina Badrić

– Nezamislivo je da prođe prosinac, a da Intrade ne dođe u Zagreb – najavio je Tomislav Bralić veliki koncert kojim će najpoznatija i najnagrađivanija hrvatska klapa 8. prosinca u Areni Zagreb počastiti svoje obožavatelje.

Tradicionalno, klapi Intrade pridružit će se i druga prestižna domaća imena. Uz Olivera Dragojevića, koji je od zajedničkog nastupa 2006. u KD “Vatroslav Lisinski” redovit gost na njihovim koncertima, s klapom će zapjevati i Zorica Kondža, a prvi put i Tony Cetinski i Nina Badrić.

 – Ja jako volim pjesmu “Vilo moja”, a dečki bi htjeli da zajedno otpjevamo “Da te mogu pismom zvati”, tako da se još nismo uspjeli dogovoriti – otkrila je Nina.

Ne zabrinjava je, dodaje, to što će na pozornici biti jedina kontinentalka.

– Sigurna sam da ću se odlično snaći! Nemam dalmatinske krvi, ali jako volim Dalmaciju i sve što ima veze s morem. Bit će to divno druženje kojim ćemo proslaviti i dva rođendana – Tomislava Bralića i Oliverov – kaže Nina.

Ključne riječi

Komentara 1

BU
budisvoj
00:09 05.10.2011.

U zadnjih pet godina Nina nije prodala 500 karata za svoje koncerte...umjetnica...zvjezde gusle,zvijezde pušu..itd itd.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije