Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
idila u uvali gajac

Nina Morić s novim dečkom uživa u odmoru na otoku Pagu

nina morić
Foto: željko mršić/pixsell
1/14
10.07.2010.
u 16:20

Društvo je na plaži izgledalo jako opušteno, posebno Nina koja se uz mamu Vranku osvježavala lubenicom, a nisu joj zasmetali ni znatiželjni fotografi kojima je uputila pozdrav i osmijeh.

Visoke ljetne temperature privukle su na jadransku obalu i zanosnu Ninu Morić (33) koja je na odmor povela svog šest godina mlađeg dečka kanadskog hokejaša Martina Evansa s kojim je skoro godinu dana u vezi.

Par je jučer viđen na plaži u mirnoj paškoj uvali Gajac u društvu Ninine mame Vranke. Talijanska voditeljica hrvatskih korijena već godinama ljetuje na Pagu gdje njena obitelj ima vikendicu. Iako je Nina dugo bila opsesivno opsjednuta savršenstvom svog tijela čini se da se posljednjih mjeseci malo opustila u ljubavi pa je više ne opterećuje celulit na nogama i zaobljen trbuščić.

Društvo je na plaži izgledalo jako opušteno, posebno Nina koja se uz mamu Vranku osvježavala lubenicom, a nisu joj zasmetali ni znatiželjni fotografi kojima je uputila pozdrav i osmijeh. Nakon rastave od Fabrizija Corone s kojima ima sina Carlosa Nina je prolazila vrlo teško životno razdoblje, no veza s mlađahnim i vrlo atraktivnim hokejašem Martinom Evansom pomogla joj je da prebrodi sve ‘bure i nevere’ koje joj je priuštio kontraverzni Corona.

Talijanski mediji početkom godine pisali su kako zaljubljena Nina uporno čeka blagoslov svoje mame Vranke za svoju vezu s mladim Kanađaninom. Naime, Vranka Morić dugo se protivila novoj ljubavi svoje kćeri savjetujući je da se nakon rastave više posveti sebi, svom poslu i ponajviše sinu jedincu Carlosu koji je zbog tatinih malverzacija i boravka iza rešetaka prošao vrlo traumatično razdoblje.

Sudeći po fotografijama s plaže na kojoj su svi troje zajedno uživali mama Vranka je popustila svojoj kćeri i pristala upoznati njenog novog odabranika. Nina je nedavno objasnila kako njezin dečko, kojeg zove Božjim darom, čini baš sve kako bi usrećio i nju i njenog sina.

Ključne riječi

Komentara 20

OB
-obrisani-
08:02 11.07.2010.

Nju je bolje uopće ne gledati.Napravila je čudovište od sebe.I ne ljetuje više na Siciliji,već joj je sad i Pag dobar.Tako je to kad uz ljepotu ide i nedostatak pameti,a sad je bez oboje.

DO
doktorica
07:55 11.07.2010.

A ovaj jadnik ni nezna u šta se uvalio.

MA
Machak
18:13 10.07.2010.

E baš mu je super odmarati se uz njenu mamu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije