Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najveća želja

Nina Badrić želi da joj Đorđe Balašević napiše pjesmu

nina
Petar Glebov/Pixsell
15.03.2013.
u 20:00

Naša je glazbenica prošlog vikenda održala koncerte u Beogradu i Novom Sadu, a ulaznice su, doznajemo, bile rasprodane već deset dana unaprijed. Zato je dogovoren još jedan koncert u rujnu, kad će Nina zapjevati na otvaranju nove sezone.

U crnoj Lanvinovoj haljini i vrtoglavim crno-zlatnim štiklama već s prvim taktovima pjesme “Čarobno jutro” Nina Badrić digla je novosadsku publiku s kazališnih stolica. Mnogobrojna je publika odlučila upravo s Ninom proslaviti Dan žena, ne skrivajući koliko su im dragi tekstovi Nininih balada.

Naša je glazbenica, naime, prošlog vikenda održala koncerte u Beogradu i Novom Sadu, a ulaznice su, doznajemo, bile rasprodane već deset dana unaprijed. Zato je dogovoren još jedan koncert u rujnu, kad će Nina zapjevati na otvaranju nove sezone. Publika je Ninu i glazbenike predvođene Antom Gelom dva puta vraćala na bis.

Nina je pjesmama vodila publiku kroz svoju glazbenu priču. Na kraju je sama sebi poželjela da joj se ispuni jedna od najvećih želja: da joj najpoznatiji Novosađanin Đorđe Balašević jednom napiše pjesmu.

 

Ključne riječi

Komentara 1

VE
Vexans
20:28 15.03.2013.

Nina bre,kad će da svratiš u Kuršlumliju i Šabac pa da popuniš reference za Paris ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije