Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sama napisala tekst

Nina Badrić snimila spot za novi singl "Neopisivo"

Nina Badrić (1)
Foto: Photo : Andreja Damnjanović (c) NB Press
1/5
08.01.2013.
u 16:30

Videospot potpisuje Darko Drinovac koji je kamerom pratio Ninu Badrić u Beogradu i Zagrebu na sceni, ali i izvan nje.

Pjesma \"Neopisivo\" koji autorski potpisuje sama Nina Badrić novi je singl, sa još uvijek, aktualnog albuma\"NeBo\".

Nakon pjesama \"Moje oči pune ljubavi\",\"Dat će nam Bog\",\"Nebo\",\"Sanjam da smo skupa mi\" koji su već osvojile publiku i vrhove glazbenih top ljestvica pjesma \"Neopisivo\" nastavlja uspješan niz hitova sa  ovoga sjajnog albuma. Radiofoničan plesni križanac popa, r\'n\'b-ja i soula već osvaja top ljestvice a gostovanje britanske rap zvijezde Blak Twanga vraća nas u dane samih početaka karijere ove sjajne glazbenice. Nina Badrić  hrabro pomiče granice aktualne produkcije ostavši uvijek vjerna svome glazbenom putu a svojom sugestivnom interpretacijom i  autorskim pjesmama iznova osvaja i najzahtjevniju publiku.

Videospot potpisuje Darko Drinovac koji je kamerom pratio Ninu Badrić u Beogradu i Zagrebu na sceni, ali i izvan nje. Nakon sjajne poslovne godine u kojima je održala fantastične koncerte pred prepunom Kombank arenom u Beogradu i  u zagrebačkoj  Ciboni, Nina svoje \"NeBo\" glasom nosi dalje. Sljedeći veliki koncert zakazan je za  Valentinovo (Dan zaljubljenih) 14.02.2013. u kultnoj dvorani \"Zetra\"u Sarajevu.

Ključne riječi

Komentara 1

VE
Vexans1
17:29 08.01.2013.

Indescribably-indigestible, Nina " iznova osvaja i najzahtjevniju publiku! Da, od Beograda,Kuršumljije,Čačka do rapera u " zetri" !Ni,"ne bo" joj nije gabarit! AAjmoo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije