Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
larin izbor

Nikol Zlatar dobiva svoj spin off \"Nikol: povjerljivo\" na OYO.hr-u

jagoda (1)
Foto: Nova TV
1/3
15.03.2012.
u 15:34

Pomažući ocu u uređivanju novog ureda, naići će na neobičnu kartu ispisanu mnoštvom čudnih simbola i brojeva. Vidjevši koliko je Tončija uzrujala činjenica što je vidjela kartu, Nikol će je kriomice fotografirati.

Nikol Zlatar dobiva svoj spin off! Obožavatelji serije "Larin izbor" imaju priliku od 19. ožujka pratiti razvoj priče sapunice s Nikol Zlatar u središtu radnje ekskluzivno na OYO.hr-u. Glumica Jagoda Kumrić dobiva svoju seriju "Nikol: povjerljivo", prvu u Hrvatskoj snimanu isključivo za internet, u kojoj otkriva tajne Zlatarovih u svom videodnevniku. Pretplatnici ovog servisa za video na zahtjev imat će priliku pratiti novu seriju koja je počela u Larinu izboru, a nastavlja se na ovom popularnom internetskom servisu Nove TV.

Simpatična Nikol Zlatar u "Nikol: povjerljivo" otkriva tajne obitelji Zlatar. Pomažući ocu u uređivanju novog ureda, naići će na neobičnu kartu ispisanu mnoštvom čudnih simbola i brojeva. Vidjevši koliko je Tončija uzrujala činjenica što je vidjela kartu, Nikol će je kriomice fotografirati. Mučit će je zašto je otac tako burno reagirao te odlučiti ovu tajnu zadržati za sebe, ali i započeti svoj videodnevnik. Nikol će početi istraživati i to sve u svrhu rješavanja misterija koji se krije iza tajanstvene karte.

Posjetitelji OYO.hr-a moći će pratiti svaki njezin korak, a Nikol će postati naš "insider" u misteriozni svijet Larina izbora. U prvoj epizodi web-serije "Nikol: povjerljivo" vidjet ćemo kako glavna junakinja počinje svoj videodnevnik. Nikol će otvoriti dušu te odlučno krenuti u potragu za onime što skriva mistična karta koju je fotografirala kod oca.

– Oduševljena sam što Nikol nastavlja voditi život paralelno u svojoj seriji. Producenti su zamislili vrlo intrigantnu i zabavnu radnju koja se nastavlja na Larin izbor i nudi dublji uvid u tajne Zlatarovih kroz njene oči. Uloga Nikol meni je prva u karijeri, ali sigurno jedna koju ću zauvijek pamtiti i za koju će me vezati najljepše uspomene. Ona je pronicljiva i bistra, svoju razmaženost pomalo napušta kako sazrijeva, a sada se i zaljubila. Znatiželjna je i pravi izbor za otkrivanje tragova velikih tajni iz prošlosti svoje obitelji – objasnila je glumica Jagoda Kumrić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije