Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iz '91.

Nikad viđeni spot Severine, Sandija, Burnaća i Ivane Banfić

seve
Screenshot
04.06.2013.
u 15:47

Severina Vučković, Mladen Burnać, Ivana Banfić i Sandi Cenov snimili su 1991. godine pjesmu 'Oglasi' .

Severina Vučković, Mladen Burnać, Ivana Banfić i Sandi Cenov snimili su 1991. godine pjesmu "Oglasi" kao gosti benda Brze banane u kojem je Burnać bio lider, pjevač i gitarist. Pjesma je nastala kao zafrkancija na ljubavne oglase u tadašnjoj "Areni", a zajedno su je napravili Mladen i njegov brat Ante. Kada se počela snimati, Mladen je u studio pozvao još izvođača, odnosno Severinu, Ivanu i Sandija.

Za pjesmu je snimljen i spot u nekadašnjem legendarnom zagrebačkom klubu Big Ben u Bogovićevoj ulici. Režirao ga je Mladen Cesarec. S obzirom na to da su svi protagonisti ove zanimljive suradnje tada bili još neafirmirani pjevači, a te su godine počela i ratna zbivanja, nakon samo jednog zajedničkog nastupa na zagrebačkoj biciklijadi u Šmidhenu, sve je ubrzo palo u zaborav, da bi poslije ipak svi nastavili sa solo karijerama koje traju i danas.

>>'Izgubljena' snimka: Seve, Burnać, I. Bee i Sandi na početku karijere

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije