Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kao faraon

Nicholas Cage izgradio grobnicu u obliku piramide

Nicholas Cage
Arhiv VL
16.04.2010.
u 21:29

Iako cijena grobnice nije poznata, mediji nagađaju kako ga je stajala pravo malo bogatstvo koje si u ovoj situaciji teško može priuštiti.

Kada toneš, toni sa stilom – očito je moto glumca Nicolasa Cagea. Iako je rasprodao većinu svojih nekretnina kako bi platio 30 milijuna kuna poreza koji je zaboravio plaćati od 2005., glumac se nedavno odlučio počastiti grandioznom grobnicom. Njegovo posljednje počivalište bit će piramida! U New Orleansu je Cage, po uzoru na egipatske faraone, izgradio grobnicu u obliku piramide visoku tri metra.

Mediji prenose kako je na takvu ideju došao jer je nakon snimanja filma “Nacionalno blago” postao zaluđen iluminatima i proučavanjem povijesti. Iako cijena grobnice nije poznata, mediji nagađaju kako ga je stajala pravo malo bogatstvo koje si u ovoj situaciji teško može priuštiti. Inače, za svoj financijski krah glumac je optužio menadžera S. Levina jer je loše upravljao njegovim novcem.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije