Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Big Brother ljubav

Nemeš i danas brzo sa otpada pohitao Marijani

Big Brother
14.04.2011.
u 15:28

Par se povukao u dvorište, ovaj put nisu toliko razmjenjivali nježnosti. Pričali su o prošlosti i budućnosti

Susjede u luksuznom dijelu izolacije danas je prvi posjetio, tko drugi nego Nemeš. Kratko se pozdravio sa svima i odmah se sa Marijanom uputio u dvorište. Ovaj put su bili malo suzdržani od pokazivanja nježnosti i razgovarali su o svojim životima. Nemeš je pitao Marijanu u koje bi se vrijeme u prošlosti vratila da može. Ona mu je odgovorila kako se u prošlost ne bi vraćala niti bi mijenjala svoje postupke. Mladi pjevač se s njom odmah složio i povjerio joj kako bi on radije otišao u blisku budućnost. Na kratko im se pridružio Dražen koji je pohvalio Marijanu kao najuredniju osobu u kući, s čime se Nemeš odmah složio.

Ključne riječi

Komentara 8

OB
-obrisani-
19:12 14.04.2011.

Mala Kujica brzo ces se ti vratiti u SIBENIK IZ BEOGRADA,heehehehheheheh jos ako te budu pustili u SIBENIK natrag;HEHEHHEHEHHEHEH

OB
-obrisani-
19:27 14.04.2011.

Oce mala srbskog pise....ehehheheheheheh a poslje ce doc u HRAVTSKU plakat joooj nemogu ja tamo zivit joooj ko ce me primit u HRVATSKU,hehehehheheheheh

OB
-obrisani-
19:32 14.04.2011.

mala a sta mislis kad bi te OBREZANI pukno,eheheheheheheheeh kad vec svima dajes hoce i muhamed umociti,eheheheheheh

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije